DIENSTEN

Dit is wat ik voor je doe

Ik schrijf, redigeer en controleer alle soorten teksten. Ik zorg voor teksten die lekker lezen én effectief zijn. Teksten die informeren, overtuigen, ontroeren of beklijven. Wil je een tekst ‘from scratch’ laten schrijven (geheel nieuwe content), een bestaande opzet laten redigeren (herschrijven) of een reeds geschreven tekst laten controleren(nakijken en corrigeren)? Kan allemaal. In alle gevallen krijg je een volledig foutloze en goed lopende tekst terug.

Ik verdiep me zich graag in het onderwerp van de tekst en ben daarom goed in staat mee te denken over zaken als de juiste toon en de inhoud van de boodschap. Dus of je nou teksten nodig hebt voor advertenties, (nieuws)brieven, flyers, handouts, folders, brochures, websites, magazines, persberichten, verslagen, speeches of rapporten: ik klaar alle klussen, zowel creatief als zakelijk, lang én kort.

 

WERKWIJZE

Dit is hoe ik te werk ga

Ben je er al van overtuigd dat ik de juiste partij ben voor jouw tekst? Neem dan contact met me op en beschrijf de opdracht. Ik reageer altijd uiterlijk de volgende werkdag, maar meestal direct. Ik werk freelance vanuit Amsterdam. Indien gewenst spreken we ergens af en buigen we ons samen over de materie, maar we kunnen de deal ook op afstand virtueel beklinken. We bespreken je ideeën, je bedoelingen en je voorkeuren en dan ga ik aan de slag. Binnen de afgesproken termijn stuur ik vervolgens het concept terug. Op basis van jouw feedback polijst ik de tekst tot ‘ie perfect is. Eén correctieronde zit bij onze afspraak inbegrepen. Na je definitieve akkoord is de tekst er ten slotte helemaal klaar voor.

 
icon schrijven sarahfamke v2.png

schrijven

Een complete tekst nodig? Of het nou om wervende of informatieve copy gaat, ik schrijf zelfstandig volledige teksten op basis van de achtergrondinformatie die jij verstrekt. Oftewel: content op basis van context.

 
icon redigeren sarahfamke v2.png

REDIGEREN

Je hebt een ruwe tekst maar die brengt net niet helemaal over wat de bedoeling is? Ik pleeg redactie, herschrijf en redigeer, schuif met woorden en herstructureer zinnen. Zodat jouw opzet verandert in een scherpe definitieve tekst. Onder redigeren versta ik uitgebreid redactiewerk. Voor licht correctiewerk kun je je tekst laten controleren.

 
icon controleren sarahfamke v2.png

controleren

Je bent overtuigd van de kracht van je tekst, maar spelling is niet je sterkste kant? Ik kijk je tekst na op taal-, typ- en spellingsfouten, maak kromme zinnen recht en garandeer dat je hem foutloos terugkrijgt. Onder controleren versta ik correctiewerk; voor het plegen van uitgebreide redactie kun je je tekst laten redigeren. Ik verbeter alle soorten teksten, dus je kunt ook bij me terecht voor het corrigeren van je opstel of scriptie.