jdg_31-01-17_IFFR_medewerkers_Z4A7735.JPG
 
Saar schrijft hele professionele en bruikbare teksten voor onze websites. Ze overlegt altijd goed en leest zich, indien nodig, goed in! Ben je op zoek naar een goede copywriter die met je meedenkt, kies dan voor SARAHFAMKE!
— Rutger van Elk, Audio Amersfoort
Zeer tevreden over de service, creativiteit en kwaliteit van SARAHFAMKE!
— Nathalie Dirksen, De Pastazaak

SARAHFAMKE?

Dat ben ik, Sarah Famke Oortgijsen. Ik ben een geboren taalpurist, hoewel ik een beetje dichterlijke vrijheid niet schuw. Ik hou niet alleen van taal en van woorden, maar ook van beelden. Ik heb een master Film Studies van de Universiteit van Amsterdam op zak, maar heb besloten van film mijn hobby en van taal mijn vak te maken. Daarom werk ik nu als freelance tekstschrijver, nog steeds in Amsterdam.

Ik schrijf, ik redigeer, ik structureer, ik parafraseer en ik controleer, net zo lang tot een vaag concept een helder eindproduct is. Door mijn brede achtergrond en interesses ben ik goed in staat te bepalen welke informatie om welke toon vraagt: content op basis van context. Omdat ik affiniteit met zowel beeld als tekst heb denk ik graag mee over de wisselwerking tussen deze verschillende elementen. Soms neem ik ook klussen aan voor het ontwerpen van logo's of websites. Het is maar net wat je wilt.

Meer weten over wie ik ben, over wat ik kan, wat ik voorheen allemaal gedaan heb, kopje koffie drinken, offerte aanvragen of eerst nog wat kritische vragen stellen? Neem gerust contact met me op!

 

tevreden klanten